Home Arnhem Selectie OVC’85 wordt smaller

Selectie OVC’85 wordt smaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Kars Deutekom kan komend seizoen als nieuwe hoofdtrainer van OVC’85 gebruik maken van Tom Mulder die van VDZ de overstap maakt naar Sportpark De Bilderberg. Na de tweede achtereenvolgende degradatie moet OVC’85 het in de vierde klasse zonder Stijn van der Weerd doen, de aanvallende middenvelder wordt assistent-trainer bij eersteklasser Duno. Laurent Cornielje, Kevin Flisijn en Boris Burger stoppen, Jesper Onck en Frits den Outer spelen volgend seizoen bij een lager team van SML en Sam Wennekes vertrekt naar VDZ. De selectie zal worden aangevuld met talentvolle jeugdspelers.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl