Home Laatste Nieuws Achilles’29 en Theole blijven tweedeklassers

Achilles’29 en Theole blijven tweedeklassers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Achilles’29 is er niet in geslaagd om te promoveren naar de eerste klasse. In de halve finale van de nacompetitie was IFC met 1-0 te sterk voor de club uit Groesbeek. In Hendrik-Ido-Ambacht scoorde de thuisploeg de winnende goal vlak voor tijd. Ondanks een flinke kwaliteitsinjectie met spelers van naam haakte Achilles’29 snel na de winterstop af in de titelrace. Na een trainerswissel begon Achilles’20 nog hoopgevend in de nacompetitie met twee knappe uitzeges, maar de gewenste promotie naar de eerste klasse blijft nog minimaal een seizoen uit.

Ook Theole speelt volgend seizoen in de tweede klasse. In Dordrecht verloor Theole na verlenging met 3-0 va Oranje Wit, na negentig minuten was het nog 0-0. De Tielse club maakte dit seizoen de overstap van de zondag naar de zaterdag en speelde lang mee om de titel van de tweede klasse G. Nivo Sparta was al eerder uitgeschakeld in de nacompetitie waardoor alleen kampioen Roda Boys promoveert naar de eerste klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl