Home Laatste Nieuws Vierde speler van SV Orion naar SC Woezik

Vierde speler van SV Orion naar SC Woezik

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ayman Andoh is de vierde speler die overstapt van SV Orion naar SC Woezik. Andoh is een technisch vaardige aanvaller die in Wijchen in de tweede klasse hoopt op een doorbraak in een eerste elftal. Andoh speelde dit seizoen in Nijmegen bij het onder 19-1 team van Orion.

Eerder werd al bekend dat Melle Kluts, Leonardo Ojo en Nick Alexis Lucia overschrijving aanvragen van SV Orion naar SC Woezik, dat in de tweede klasse een frisse herstart met veel talentvolle jongens uit de omgeving wil maken.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl