Home Arnhem Verdediger van eersteklasser naar Sc Westervoort

Verdediger van eersteklasser naar Sc Westervoort

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Westervoort heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Judah Berefo. De 26-jarige verdediger uit Arnhem is bezig aan zijn vierde seizoen bij eersteklasser VV Bennekom en was in het verleden onder meer speler van DOVO, ASV De Dijk, RKHVV en ESA. Berefo is de tweede speler die de overstap van Bennekom naar Sc Westervoort maakt, eerder werd al de komst van middenvelder Thomas Rood aangekondigd.

Sportclub Westervoort liet op de laatste speeldag een unieke kans liggen om voor het derde achtereenvolgende seizoen kampioen te worden. De Westervoortse zondagclub van trainer Wim Bleijenberg werd uiteindelijk derde in de tweede klasse G en verloor afgelopen zaterdag in de kwartfinale van de nacompetitie met 3-0 van DOS’37. Behalve Berefo en Rood verwelkomt de Westervoortse tweedeklasser komend seizoen ook doelman Erik Wijnbergen (Warnsveldse Boys). De pas 16-jarige Luca Tebbes sluit komend seizoen ook aan bij de eerste selectie op Sportpark Naederhuyse. De talentvolle jeugdspeler kwam dit seizoen uit in de onder 19 van Sportclub.

Bij de eerste selectie van Sportclub Westervoort vertrekken na dit seizoen doelman Ronnie Sessink, verdediger Sylvano Hendriks, middenvelder Nino Meijer en aanvaller Max Pothoven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl