Home Laatste Nieuws Oud-prof aan de slag in de vierde klasse

Oud-prof aan de slag in de vierde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Caifano Latupeirissa gaat volgens De Gelderlander komend seizoen bij het zaterdagteam van De Treffers voetballen. De voormalige prof die 17 wedstrijden voor NEC in de Eredivisie en 27 duels voor FC Oss in de Keuken Kampioen divisie speelde, was in 2021 gestopt met veldvoetbal.

De 33-jarige Latupeirissa speelde interlands voor het Nederlands elftal onder de 15, 16 en 17 jaar en haalde via de jeugd van SC Bemmel en NEC het betaald voetbal. Uiteindelijk stopte de vleugelaanvaller na een periode bij JVC Cuijk, GVVV en VVOG in de top van het Nederlandse amateurvoetbal in 2021 met veldvoetbal, wel was hij nog actief in de zaal.

Het zaterdagteam van De Treffers degradeerde afgelopen seizoen uit de derde klasse A en zal komend seizoen met een vernieuwd elftal ongetwijfeld meespelen om de prijzen in de vierde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl