Home Achterhoek Locatie finale DZC’68- KHC bekend

Locatie finale DZC’68- KHC bekend

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De finale van de nacompetitie tussen DZC’68 en KHC Kampen wordt zaterdag 8 juni op het hoofdveld van Excelsior’31 in Rijssen gespeeld. Om 14:30 wordt op het kunstgrasveld van Sportpark De Koerbelt afgetrapt. De winnaar van de wedstrijd in het Overijsselse Rijssen speelt volgend seizoen in de Vierde divisie. De verliezer krijgt nog een herkansing met de vijf andere finalisten voor een ticket in de Vierde divisie.

DZC’68 won woensdagavond in de halve finale met 3-1 van FC Aalsmeer. Omdat de geelblauwe formatie uit Doetinchem als tweede in de eerste klasse H was geëindigd, was het team van trainer Rob Haveman in de eerste ronde vrij.

KHC eindigde dit seizoen op de vierde positie in de noordelijke eerste klasse I en was deze nacompetitie te sterk voor Longa’30 (2-3 na verlenging) en WVV (1-4)/

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl