Home Arnhem Ervaren middenvelder naar DTS Ede

Ervaren middenvelder naar DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de zoektocht naar een vervanger voor de naar csv Apeldoorn vertrokken middenvelder Hidde Eshuis is DTS Ede uitgekomen bij Ahmet Kilic. De 40-jarige inwoner van Ede was gestopt met voetballen maar was in het verleden onder meer speler van Edese Boys, DTS Ede, Vitesse, Genclerbirligi, Kirsehirspor, De Treffers, Turkiyemspor, Bennekom, WAVV en FC Jeugd.

Op de Facebook-pagina van DTS Ede geeft Kilic een toelichting: “Ik wil laten zien dat ik nog steeds één van de beste middenvelders ben binnen de Gemeente Ede. Met mijn ervaring en mijn kwaliteiten wil ik dit team helpen om aan de doelstelling te voldoen , promotie bewerkstelligen”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl