Home Laatste Nieuws Teleurstellend SDC Putten blijft eersteklasser

Teleurstellend SDC Putten blijft eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het seizoen is voor SDC Putten op teleurstellende wijze geëindigd. Woensdagavond werd op Sportpark Den Dries in Valkenswaard de halve finale van de nacompetitie tegen SV Valkenswaard met 3-0 verloren.  SDC Putten blijft daardoor eersteklasser.

SDC Putten was als de nummer twee van de eerste klasse G in de eerste ronde vrij en trof met zondagclub SV Valkenswaard de nummer tweede van de eerste klasse F. Vooraf waren de verwachtingen hooggespannen, maar de Puttenaren hadden een valse start. Binnen twintig minuten was het al 2-0 voor de thuisclub en ondanks een snelle dubbele wissel van trainer Kwadjo Boateng was dit ook de ruststand. Na een uur spelen werd het zelfs 3-0 voor SV Valkenswaard, waarna Quinten Jony in de slotfase ook nog een rode kaart kreeg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl