Home Achterhoek DZC’68 dichtbij historische promotie

DZC’68 dichtbij historische promotie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DZC’68 is dichtbij een historische promotie naar de Vierde divisie. Het team van trainer Rob Haveman won woensdagavond op het goed gevulde Sportpark Zuid in Doetinchem met 3-1 van FC Aalsmeer en treft zaterdag op neutraal terrein KHC uit Kampen in de finale van de nacompetitie.

DZC’68 begon uitstekend aan de halve finale van de nacompetitie en stond binnen een kwartier al op een 2-0 voorsprong. Eerst veroverde Jesper Vonk zelf de bal om daarna de keeper te passeren en niet veel later kopte Cas Evers een voorzet van Jesse Wortelboer fraai in. Na rust kwam FC Aalsmeer wat beter in de wedstrijd en na de aansluitingstreffer in het laatste kwart werd het nog even spannend. Vonk besliste de wedstrijd echter met een knappe boogbal nadat Evers een uittrap van doelman Mike Thus had doorgekopt: 3-1.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl