Home Laatste Nieuws Dertien spelers blijven WSV trouw

Dertien spelers blijven WSV trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dertien spelers van WSV hebben toegezegd ook volgend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark De Voorwaarts in Apeldoorn te blijven voetballen: doelman Siemen Reusken, Dani Schaufeli, Nizar Messabel, Kevin van Kooij, Mitchell Telnekes, Mattijs Gijse, Damian Schipper, Paul Diesel, Dylan Katerberg, Sergio Pinas, Jesse Grabijn, Jorn Braakhekke en Boaz de Feijter.

WSV eindigde op de tiende plaats in de eerste klasse G en degradeerde via de nacompetitie naar de tweede klasse. Afgelopen zaterdag was DOS Kampen met 0-2 te sterk voor het team van de vertrekkende trainer Richard Karrenbelt. Bij de vertrekkers zitten onder meer doelman Largo Karrenbelt (DVS’33 Ermelo) en Jorrel Herboldt (DTS Ede)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl