Home Laatste Nieuws Verdediger uit Derde divisie naar VVOG

Verdediger uit Derde divisie naar VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Elton Kusi voetbalt volgend seizoen in Harderwijk bij VVOG. De 24-jarige rechtervleugelverdediger uit Almere speelde in de jeugd bij Almere City, Vitesse en SC Heerenveen en was vanaf november in Heemskerk actief bij Derde divisieclub ODIN’59.

VVOG was op zoek naar een extra verdediger voor de selectie voor komend seizoen omdat Brian van den Hooff vanwege een langdurige blessure voorlopig is weggevallen.  De fysiek sterke en snelle Kusi geeft op de website van zijn nieuwe club ene korte toelichting: “Vanuit Almere is VVOG goed bereikbaar en ik wilde graag op divisieniveau blijven spelen. Ik heb nu al zin in het aankomend seizoen en wil het Harderwijkse publiek graag laten zien wat ik in mijn mars heb.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl