Home Arnhem Jeugdspeler Bennekom naar vierdeklasser

Jeugdspeler Bennekom naar vierdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vierdeklasser Blauw Geel’55 heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Baba Cole. De 19-jarige verdediger speelde zeven jaar in de jeugd van Blauw Geel’55 om in 2020 over te stappen naar Bennekom. Bij de eersteklasser uit Bennekom was Cole dit seizoen vooral in het onder 19-elftal actief.

Cole kan zowel als rechtsback als centraal in de verdediging uit de voeten en sprak met trainer Gerwin Dekker voordat hij besloot terug te keren op Sportpark Peppelensteeg. Cole geeft op de website van Blauw Geel’55 een toelichting:  “Ik heb de ambitie om in een 1e elftal te spelen om me verder te ontwikkelen. Dit kan ik het beste doen bij mijn oude club Blauw Geel, ik ken nog veel mensen bij de club. Het was voor mij daarom geen moeilijke keuze om terug te keren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl