Home Laatste Nieuws Aanvaller van tweedeklasser naar Zwart Wit’63

Aanvaller van tweedeklasser naar Zwart Wit’63

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Mustafa Kalkan keert komend seizoen terug bij Zwart Wit’63. De 26-jarige inwoner van Harderwijk voetbalde dit seizoen bij tweedeklasser VV Nunspeet waarin de snelle aanvaller een keer wist te scoren. De balvaardige Kalkan speelde al eerder bij Zwart Wit’63 en kwam verder uit voor VVOG, vv Hierden en FC Horst. In 2023 vertrok Kalkan naar VV Nunspeet, waar hij na een seizoen dus weer vertrekt.

Wellicht ontmoet Kalkan komend seizoen met Zwart Wit’63 zijn oude club VV Nunspeet in de tweede klasse. Zaterdag won Zwart Wit’63 in de eerste ronde van de nacompetitie overtuigend met 6-1 van De Paasberg, komende zaterdag wacht in de halve finale BWO op Sportpark Parkweg in Harderwijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl