Home Laatste Nieuws Aanvaller keert terug bij csv Apeldoorn

Aanvaller keert terug bij csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Fedde Timmer keert komend seizoen terug bij csv Apeldoorn. De 26-jarige aanvaller besloot halverwege vorig seizoen bij csv Apeldoorn te vertrekken omdat hij het plezier kwijt was en voetbalde dit seizoen bij tweedeklasser AGOVV. Timmer speelde al 125 officiële duels voor csv Apeldoorn, dat als kampioen van de eerste klasse G volgend seizoen weer terugkeert in de Vierde divisie.

Op de website van csv Apeldoorn geeft Timmer een toelichting op zijn terugkeer: “Ik ben anderhalf jaar geleden vertrokken bij csv Apeldoorn omdat ik mijn plezier gedurende het seizoen steeds meer verloor. Nu zijn we weer een tijd verder en heb ik een fijn gesprek gehad met hoofdtrainer Jan Kromkamp en bestuurslid John Burghout. Ik heb er weer veel zin in om bij mijn eigen club te gaan voetballen. Er staat een goed team en ik hoop dat we komend seizoen een mooie rol kunnen gaan spelen in de vierde divisie. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl