Home Arnhem Tweede Arubaanse international voor Duno

Tweede Arubaanse international voor Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Duno heeft na Benjamin Maria met Edward Clarissa een tweede Arubaans international vastgelegd. De 24-jarige Clarissa speelde acht interlands voor Aruba en kwam in 2022 vanwege een studie naar Nederland. Vorige maand verhuisde de snelle international naar Arnhem waardoor de multifunctionele speler op zoek moest naar een nieuwe club. De afgelopen twee seizoenen speelde Clarissa bij tweedeklasser VV Maarssen.

Duno handhaafde zich afgelopen seizoen na een sterke serie na de winterstop als de nummer acht in de eerste klasse G en staat volgend seizoen onder leiding van de ervaren trainer Eric Meijers. De 26-jarige Stijn van der Weerd wordt komend seizoen assistent-trainer van Meijers. De bevlogen Van der Weerd stopt als voetballer bij OVC’85 en gaat zich op zijn trainerscarrière richten.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl