Home Arnhem Jonge Kracht te sterk voor Witkampers (foto’s)

Jonge Kracht te sterk voor Witkampers (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jonge Kracht heeft zich geplaatst voor de halve finale van de nacompetitie. In Huissen was de ploeg van trainer Gerrit-Jan Barten met 3-0 te sterk voor Witkampers, de nummer vier van de derde klasse B. Voor Jonge Kracht scoorde Ted van Gellecum tweemaal, de van een schorsing teruggekeerde clubtopscorer Joris Boehlé scoorde uit een penalty de 2-0. De bezoekers uit Laren blijven derdeklasser, Jonge Kracht speelt 9 juni uit tegen SV Schalkhaar in de halve finale.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl