Home Arnhem Eldenia naar halve finale na zege op SV Angeren (foto’s)

Eldenia naar halve finale na zege op SV Angeren (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Eldenia was zondagmiddag met 3-0 te sterk voor SV Angeren. De ploeg van trainer Michiel Huiberts blijft daardoor vierdeklasser, Eldenia treft zondag in Elden OSC in de halve finale van de nacompetitie. Eldenia ging met een 1-0 voorsprong rusten dankzij een kopgoal van Jochem van Geest. Angeren begon sterk aan de tweede helft, maar de uitstekende doelman Jeffrey Rutten had enkele belangrijke reddingen. Na de 2-0 van Daan Theijn was de wedstrijd beslist, waarna Steyn Rensen de derde goal voor het elftal van trainer René Knuiman scoorde: 3-0.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl