Home Achterhoek Doelman van SV Kilder naar derdeklasser

Doelman van SV Kilder naar derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Volgens De Gelderlander keert doelman Zen Verhey volgend seizoen weer terug bij Concordia Wehl. In 2017 maakte Verhey de overstap van Concordia Wehl naar SV Kilder, zeven jaar later keert de doelman weer terug op Sportpark De Grindslag in Wehl.

Zondag keepte Verhey zijn laatste wedstrijd voor SV Kilder. De nummer twaalf van de vierde klasse C verloor verrassend in de halve finale van de nacompetitie met 0-1 van DVSG en degradeert naar de vijfde klasse. Eerder was al bekend dat aanvoerder Maarten Cohen bij SV Kilder vertrekt en volgend seizoen bij Duno speelt.

Concordia Wehl speelt in de nacompetitie voor handhaving in de derde klasse, volgend seizoen speelt de club uit Wehl op zaterdag.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl