Home Laatste Nieuws Topscorer vierdeklasser naar VV Nunspeet

Topscorer vierdeklasser naar VV Nunspeet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Patrick Visser vertrekt na dit seizoen bij DSV’61. De 21-jarige topscorer van de club uit Doornspijk gaat komend seizoen proberen zijn doelpunten te maken bij tweedeklasser VV Nunspeet. Hiermee is de selectie van de nummer vijf van de tweede klasse H voor volgend seizoen rond.

Patrick Visser is bezig aan zijn vijfde jaar in de hoofdmacht van DSV’61. Bij de club uit Doornspijk scoorde Visser als spits of aanvallende middenvelder dit seizoen 22 keer in de vierde klasse B. De inwoner van Doonspijk was bovendien zaterdag in de kwartfinale van de nacompetitie van DSV’61 tegen Fortissimo (5-1) driemaal trefzeker. Visser hoopt zijn periode op Sportpark De Haere af te sluiten met promotie naar de derde klasse. Zaterdag speelt mogelijk zijn laatste wedstrijd voor DSV’61 in Wijchen in de halve finale tegen SC Woezik.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl