Home Laatste Nieuws Sterke verdediger van AGOVV naar VIOS Vaassen

Sterke verdediger van AGOVV naar VIOS Vaassen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jesse Perdon voetbalt volgend seizoen bij VIOS Vaassen. De 24-jarige centrale verdediger voetbalde de afgelopen jaren bij AGOVV, komend seizoen een mogelijke tegenstander van het ambitieuze VIOS Vaassen in de derde klasse.

Perdon speelde in de jeugd van csv Apeldoorn en FC Twente en vertrok in 2021 van csv Apeldoorn naar AGOVV om meer speelminuten in de hoofdmacht te maken. Over de beslissing om volgend seizoen bij VIOS Vaassen te gaan spelen is Perdon op de website van zijn nieuwe vereniging duidelijk: ‘Ik ben al eerder in gesprek geweest met VIOS. Maar toen voelde het niet goed om alweer van club te wisselen. Het was te snel, ik wilde AGOVV een kans geven. Maar de derde keer is scheepsrecht! Ik heb inmiddels een keertje meegetraind met de groep. Gewoon om even te zien waar ik nou voor zou kiezen. Het is een fijne groep, met een mooie mix van jonge en meer ervaren spelers. De onderlinge dynamiek is goed, er wordt hard getraind, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Bij VIOS zijn de faciliteiten goed voor elkaar. En het hoofdveld is gras, dat heeft toch wel echt mijn voorkeur!’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl