Home Laatste Nieuws VVOP wint, degradatie Valleivogels en VVA

VVOP wint, degradatie Valleivogels en VVA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VVOP heeft zich geplaatst voor de halve finales van de nacompetitie. De  tweedeklasser uit Voorthuizen won na strafschoppen van VVIJ. De Valleivogels en VVA Achterberg verloren en degraderen naar de derde klasse.

VVOP had als de nummer twaalf van de tweede klasse B op papier de lastigste wedstrijd in de kwartfinale van de nacompetitie voor handhaving in de tweede klasse. In het Utrechtse IJsselstein won VVOP echter knap van derdeklasser VVIJ. Na 90 minuten was het 1-1, Niek Bos had VVOP op voorsprong gebracht. In de verlenging scoorde Bas Overeem laat de 2-2, waarna doelman Freek van de Steeg zijn uitstekende wedstrijd extra glans gaf en de Voorthuizenaren de strafschoppenserie wonnen.

VVOP speelt in de halve finale tegen PVCV. De club uit Vleuten was verrassend genoeg met 0-3 te sterk voor De Valleivogels. De club uit Scherpenzeel degradeert daardoor na negen seizoen in de tweede klasse via de nacompetitie naar de derde klasse. Dat geldt ook voor VVA Achterberg. Na twee kampioenschappen keert de roodblauwe formatie uit Achterberg weer terug naar de derde klasse. Ondanks een trainerswissel was derdeklasser Olympia’25 in Hilversum met 3-2 te sterk voor VVA Achterberg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl