Home Laatste Nieuws Topscorer en keeper naar Nivo Sparta

Topscorer en keeper naar Nivo Sparta

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De makkelijk scorende Areano van Seeters speelt volgend seizoen bij Nivo Sparta. De 22-jarige aanvaller scoorde dit seizoen zestien keer voor competitiegenoot Wilhelmina’26 en was in het verleden speler van Kozakken Boys en VV Almkerk. Eerder werd al bekend dat ook Jermaine Maas overstapt van Wilhelmina’26 naar de club uit Zaltbommel. Nivo Sparta kan volgend seizoen ook weer beschikken over Mark van der Heijden. De 21-jarige doelman met een verleden bij N.E.C. besloot vorig jaar te stoppen en keert nu weer terug bij Nivo Sparta. Ook aanvaller Bram Nijhoff blijft volgend seizoen actief op het fraaie Sportpark De Watertoren.

Nadat Nivo Sparta op de laatste speeldag het kampioenschap van de zuidelijke tweede klasse G misliep, start het vandaag in de kwartfinale van de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse met een thuiswedstrijd tegen VV Hellevoetsluis, de nummer vier van de tweede klasse E.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl