Home Laatste Nieuws TEC roemloos ten onder

TEC roemloos ten onder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC speelt ook volgend seizoen in de Derde divisie. De club uit Tiel verloor in Genemuiden met duidelijke cijfers van SC Genemuiden: 5-1. Omdat de heenwedstrijd woensdagavond in Tiel slechts met 1-0 werd gewonnen, werd TEC terecht uitgeschakeld in de eerste ronde van de nacompetitie.

Op Sportpark De Wetering in Genemuiden werd TEC zaterdagmiddag door drie standaardsituaties geslacht. De eerste en de derde goal van Sc Genemuiden kwamen uit een verre ingooi, het tweede doelpunt uit een corner. Pas bij een 4-0 achterstand kon Fabian Serrarens wat tegen doen, maar door de snelle 5-1 vervloog alle hoop bij Tiel.

SC Genemuiden moet in de halve finale tegen Blauw Geel’38 aantreden. De andere halve finale gaat tussen Harkemase Boys en Excelsior Maassluis. Kozakken Boys is gedegradeerd naar de Derde divisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl