Home Laatste Nieuws Speler TEC naar Keuken Kampioen Divisie

Speler TEC naar Keuken Kampioen Divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Adil Lechkar vertrekt na dit seizoen alweer bij TEC. De 22-jarige linkspoot gaat op amateurbasis speler bij SC Telstar, de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie.

Lechkar is bezig aan zijn eerste seizoen in Tiel, de linkervleugelverdediger maakte in de zomer van 2023 de overstap van FC Aalsmeer naar TEC. Bij de Derde divisieclub in Tiel kwam Lechkar ook veel uit op het middenveld. Lechkar speelde in de jeugd bij AFC, Almere City en SV Argon.

Lechkar speelt morgen met TEC de uitwedstrijd tegen SC Genemuiden in de kwartfinale van de nacompetitie voor promotie naar de Tweede devisie. Woensdagavond eindigde de eerste wedstrijd in een 1-0 zege voor TEC door een goal van Bo van Essen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl