Home Laatste Nieuws Drie nieuwe spelers voor SC Woezik

Drie nieuwe spelers voor SC Woezik

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De nieuwe selectie van het zondagteam van SC Woezik krijgt langzamerhand vorm. De club uit Wijchen maakte de komst van nog drie spelers bekend. Middenvelder Melle Kluts keert na een periode bij SV Orion terug bij SC Woezik. Aron Molnar sluit volgend seizoen ook aan bij de selectie van SC Woezik, de Hongaarse keeper studeert aan de Nijmeegse universiteit en is dit seizoen alleen in de B-categorie speelgerechtigd. Van de zaterdagtak van SC Woezik sluit Maico Lamers volgend seizoen aan bij het eerste zondagteam. Lamers is een aanvaller die ook als verdediger kan spelen.

Eerder werd al bekend dat onder meer Leonardo Ojo en Nick Alexis Lucia overstappen van SV Orion naar SC Woezik. SC Woezik speelt zondagmiddag de kwartfinale van de nacompetitie voor handhaving in de eerste klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl