Home Laatste Nieuws Aanvoerder van VVOG blijft toch

Aanvoerder van VVOG blijft toch

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jeffrey Snijders speelt volgend seizoen toch nog bij VVOG Harderwijk. De 28-jarige aanvoerder van de Vierde divisieclub had in april bekend gemaakt na acht seizoenen te vertrekken, maar de rechtsback uit Amersfoort komt nu terug op zijn beslissing omdat het plezier weer terug is en VVOG zijn club is.

Op de website van VVOG geeft Snijders een toelichting; “Ik was een tijdje wat minder happy bij VVOG, het seizoen liep van ons af en wat zaken zaten mij dwars, maar nadat ik besloten had om weg te gaan besefte ik dat VVOG toch echt wel mijn club is. Nadat Drost, Van der Sluijs en Kragt het roer hebben overgenomen is mijn plezier weer teruggekomen en ook diverse spelers gaven aan dat ze het erg jammer vonden als ik weg zou gaan. Ik ben blij om er nog een extra seizoen aan vast te knopen en ga mijn best doen om er komend jaar een heel mooi seizoen van te maken. Doel is en blijft om met VVOG weer naar de Derde Divisie te gaan en ik denk dat we met de staf en selectie voor komend seizoen hoge ogen kunnen gaan gooien. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl