Home Arnhem Aanvallende versterking voor SV Harskamp

Aanvallende versterking voor SV Harskamp

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De kersverse derdeklasser SV Harskamp heeft de selectie voor volgend seizoen een flinke kwaliteitsimpuls gegeven. Ede Stad.nl meldt dat Anass el Hassnaoui na dit seizoen de overstap maakt van Fortissimo naar de club uit Harskamp. De aanvallende middenvelder heeft ruim tien jaar bij de derdeklasser uit Ede gespeeld en hoopt de club met handhaving in de derde klasse te verlaten. Zaterdag begint Fortissimo de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen DSV’61. Bij handhaving zijn Fortissimo en Harskamp komend seizoen zeer waarschijnlijk competitiegenoten.

SV Harskamp verloor vorig seizoen de finale van de nacompetitie, dit seizoen werd de ploeg van trainer Collin Oosterholt overtuigend kampioen van de vierde klasse A. Het grootste deel van de spelersgroep blijft op Sportpark ’t Meulenveld en met de komst van Anass el Hassnaoui heeft de selectie extra creativiteit en scorend vermogen gekregen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl