Home Arnhem Rotterdamse versterking voor Zuid Arnhem

Rotterdamse versterking voor Zuid Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Trainer Giovanni Zweers van ASV Zuid Arnhem krijgt volgend seizoen de beschikking over Robbert Bik. De centrale verdediger verhuist van Rotterdam naar Arnhem en heeft ervoor gekozen om zijn voetballoopbaan voort te zetten bij Zuid Arnhem. Bik was jarenlang actief bij v.v. Dilettant, een vierdeklasser uit Krimpen aan de Lek.

Zuid Arnhem speelt zaterdag in de halve finale van de nacompetitie voor promotie een verre uitwedstrijd tegen Lelystad’67, de nummer elf van de vierde klasse B. Bij winst volgt een week later op neutraal terrein de finale tegen Veluwse Boys.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl