Home Achterhoek Middenvelder van derdeklasser naar Longa’30

Middenvelder van derdeklasser naar Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Brett Verheijen vraagt overschrijving aan van derdeklasser VV Ruurlo naar Longa’30. De 19-jarige aanvallende middenvelder speelde in de jeugdopleiding van De Graafschap en keerde in 2021 terug bij VV Ruurlo waar hij sinds 2022 in het eerste team speelt. Op de website van Longa’30 geeft Verheijen een rectie: “Ik heb veel geleerd de afgelopen twee jaar, maar ben nog steeds erg benieuwd waar mijn plafond ligt. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en ik denk dat Longa ’30 daar de ideale club voor is. Met mijn techniek en passing hoop ik een aanvallende bijdrage te kunnen leveren.”

Verheijen is na Duke Gralike (VV Erix) de tweede versterking voor Longa’30 voor volgend seizoen. De club uit Lichtenvoorde eindigde dit seizoen op de veertiende plaats in de Vierde divisie D en dreigt te degraderen naar de eerste klasse. In de nacompetitie begint het team van de vertrekkende trainer Dennis van Toor zaterdagmiddag met een thuiswedstrijd tegen KHC uit Kampen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl