Home Achterhoek Keijenburgse Boys sluit in stijl af

Keijenburgse Boys sluit in stijl af

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kampioen Keijenburgse Boys heeft de competitie in stijl afgesloten. Donderdagavond werd de laatste competitiewedstrijd tegen NVC met 9-0 gewonnen. Het duel stond oorspronkelijk voor afgelopen zondag op het programma maar werd toen afgelast.

Keijenburgse Boys was al kampioen van de vijfde klasse C, maar eindigt door de laatste overwinning met een voorsprong van twaalf punten op eerste achtervolger VV Etten. Daarbij kreeg de club uit Keijenborg maar veertien tegentreffers, het laagste aantal van de Gelderse zondagclubs uit district oost. Doelman Bjorn Grotenhuys hield veertien wedstrijden de nul.

Eindstand 5e klasse C:
1. Keijenburgse Boys 24.64
2. VV Etten 24.52
3. De Hoven 24.49
4. Ajax B 24.44
5. HMC’17 24.43

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl