Home Laatste Nieuws SDC Putten toch in voorronde KNVB Beker

SDC Putten toch in voorronde KNVB Beker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SDC Putten heeft goed nieuws van de KNVB gekregen, de eersteklasser uit Putten meldt dat het volgend seizoen mag deelnemen aan de voorronde van de landelijke KNVB Beker.

De vier halve finalisten van de districtsbeker oost plaatsen zicht net als de clubs in de Eredivisie, Keuken Kampioen divisie, Tweede divisie en Derde divisie automatisch voor de KNVB beker. Vanuit district oost gaan de halve finalisten Quick’20, Juliana’31, Excelsior’31 en FC Winterswijk dus de voorronde in. Omdat Excelsior’31 als kampioen van de Vierde divisie D promoveert naar de Derde divisie en zich dus automatisch kwalificeert komt er een extra ticket vrij.

Hierbij kijkt de KNVB naar de prestaties van de kwartfinalisten in het bekertoernooi en van het kwartet DTS Ede, AZSV, SDC Putten en Rohda Raalte waren de prestaties van SDC Putten met onder meer ruime overwinningen op KCVO (12-0) en Unicum (4-0) het beste.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl