Home Arnhem ESA ronde verder na strafschoppenserie

ESA ronde verder na strafschoppenserie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

ESA heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinale van de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. De Arnhemse formatie van trainer Marco Bosch won in een strafschoppenserie met 2-4 van SC Hoevelaken, na reguliere speeltijd en verlenging was het 3-3 geworden. ESA treft zaterdag in de volgende ronde VV Renswoude, de nummer twee van de derde klasse B.

Op Sportpark Kleinhoven in Hoevelaken leek ESA na doelpunten van Daan Willemsen en Dario van Hoften in het eerste kwart op weg naar een makkelijke overwinning, maar via goals voor en na rust kwam Hoevelaken terug tot 2-2. Sten Bonekamp leek de matchwinner te worden, maar Hoevelaken wist in de slotminuut voor de tweede keer uit een corner de gelijkmaker te scoren: 3-3. Na een spannende verlenging met kansen over en weer wist ESA de strafschoppen beter te benutten: 2-4.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl