Home Achterhoek AZSV nipt onderuit in heenwedstrijd nacompetitie

AZSV nipt onderuit in heenwedstrijd nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AZSV heeft de thuiswedstrijd in de halve finale van de nacompetitie voor promotie naar de Derde divisie met 0-1 verloren van SV Huizen. Het enige doelpunt werd na 35 minuten in de eerste helft uit een rebound door Theo Visser gescoord.

Met een kwartier vertraging omdat de spelersbus van de Vierde divisieclub uit Huizen in de file stond begon de eerste halve finale in Aalten. AZSV had als winnaar van de derde periodetitel een nacompetitieticket veroverd, terwijl SV Huizen als tweede was geëindigd in de Vierde divisie A. AZSV had op Sportpark Villekamp voor rust een licht veldoverwicht zonder tot veel grote kansen te komen en tien minuten voor rust kwam SV Huizen op voorsprong. In de laatste twintig minuten werd AZSV nog enkele malen heel gevaarlijk, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit waardoor AZSV zaterdagmiddag een pittige opgave wacht in de terugwedstrijd.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl