Home Arnhem Vanavond start de nacompetitie al

Vanavond start de nacompetitie al

Programma

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

ESA en Achilles’29 trappen namens Gelderland vanavond de nacompetitie af in een poging te promoveren. Beide clubs moeten vier tegenstanders verslaan om de nacompetitie succesvol af te ronden.

Het Arnhemse ESA won zaterdag met 2-0 van AVW’66 en werd daarmee winnaar van de tweede periodetitel van de derde klasse A. Als de laagst geklasseerde periodekampioen moet ESA vanavond al aan de bak in de nacompetitie om te promoveren naar de tweede klasse. ESA speelt vanavond op Sportpark Kleinhoven in Hoevelaken tegen SC Hoevelaken, de nummer vier van de derde klasse B. De winnaar speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen Renswoude.

In een poging direct terug te keren in de eerste klasse moest Achilles’29 vanavond op Sportpark De Noord in Zwijndrecht afrekenen met VVGZ, de nummer vier van de zuidelijke tweede klasse F. Wint de Groesbeekse vereniging speelt het zaterdag in Zierikzee tegen MZC’11 de kwartfinale.

Nacompetitie 1e/2e klasse (zuid):
20:15 VVGZ- Achilles’29

Nacompetitie 2e/3e klasse:
19:30 Swift’64- Enter Vooruit
20:00 SC Hoevelaken- ESA

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl