Home Laatste Nieuws Tweetal van SV Orion naar SC Woezik

Tweetal van SV Orion naar SC Woezik

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Leonardo Ojo en Nick Alexis Lucia van SV Orion JO19-1 maken na dit seizoen de overstap naar SC Woezik. De talentvolle jeugdspelers gaan in Wijchen in het eerste zondagelftal spelen. SC Woezik moet zich via de nacompetitie handhaven in de eerste klasse en opent zondag de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen SV Grol.

Leonardo Ojo is volgens het Instagram-account van SC Woezik 1 een behendige vleugelaanvaller die meerdere mogelijkheden had en voor SC Woezik kiest om daar belangrijk te kunnen zijn. Nick Alexis Lucia speelde in de jeugd van FC Den Bosch en gaat nu van het jeugdelftal van het Nijmeegse Orion naar het eerste seniorenteam van SC Woezik.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl