Home Achterhoek Nieuwe keeper voor sv Orderbos

Nieuwe keeper voor sv Orderbos

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Roel Eijkman vertrekt bij derdeklasser Warnsveldse Boys en keert terug bij de Apeldoornse zondagclub sv Orderbos. De doelman laat op de Facebook-pagina van zijn nieuwe club weten dat hij “de concurrentie wel aangaat met een eventuele nieuwe keeper.” SV Orderbos degradeerde dit seizoen als hekkensluiter van de derde klasse B en is volgend seizoen weer vierdeklasser.

Bij Warnsveldse Bos was Eijkman dit seizoen vooral actief in het tweede zaterdagteam, maar ook bij zondag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maakte de doelman speelminuten. Eerste keeper Erik Wijnbergen vertrekt na dit seizoen ook bij Warnsveldse Boys en gaat bij Sportclub Westervoort keepen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |