Home Laatste Nieuws Achilles’29 ronde verder na slijtageslag

Achilles’29 ronde verder na slijtageslag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij de winnende goal van Dennis Janssen diep in de tweede verlenging heeft Achilles’29 de eerste nacompetitiewedstrijd gewonnen. In Zwijndrecht werd uiteindelijk met 2-3 van VVGZ gewonnen waardoor de Groesbeekse tweedeklasser in de jacht op promotie zaterdag in Zierikzee in de kwartfinale tegen MZC’11 mag aantreden.

Achilles’29 begon matig aan de wedstrijd in Zwijndrecht en doelman Yorrit Kanters werd al na drie minuten gepasseerd. In het vervolg van het nacompetitieduel had Achilles’29 veelvuldig de bal en loerde VVGZ op de omschakeling. Vlak voor rust scoorde Kevin Schmidt op aangeven van Julian Calor de verdiende gelijkmaker. De thuisclub kwam vroeg in de tweede helft echter weer op voorsprong via een knap schot. Halverwege de tweede helft schoot Sam Wardenaar de bal bij de tweede paal geplaatst binnen: 2-2. Ondanks nog een grote kans voor Wardenaar werd er niet meer gescoord en moest er verlengd worden. De formatie van trainer Roeffen was in de slijtageslag de betere en profiteerde via Janssen van een ongelukkig moment van de doelman van de thuisclub.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl