Home Laatste Nieuws Nacompetitie 2e/3e Divisie met TEC

Nacompetitie 2e/3e Divisie met TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Woensdagavond 29 mei start de nacompetitie waarin een ticket voor de Tweede divisie te verdienen is. In totaal spelen er acht ploegen om die ene plek. FC Lisse degradeerde rechtstreeks uit de Tweede divisie en de kampioenen van de Derde divisie RKAV Volendam en BVV Barendrecht spelen volgend seizoen op het hoogste amateurniveau.

Vanuit de Tweede divisie spelen Kozakken Boys en Excelsior Maassluis in de nacompetitie tegen de zes periodekampioenen uit de Derde divisies: SC Genemuiden, USV Hercules, Harkemase Boys, SteDoCo, Blauw Geel’38 en TEC. Elke ronde bestaat uit een thuis- en uitwedstrijd.

Woensdag 29 mei:
20:00 TEC- SC Genemuiden
20:00 Blauw Geel’38- Kozakken Boys

20:00 Harkemase Boys-SteDoCo
20:00 Hercules- Excelsior M

Terugwedstrijden zaterdag 1 juni

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl