Home Laatste Nieuws Twee versterkingen voor zaterdagteam Quick 1888

Twee versterkingen voor zaterdagteam Quick 1888

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Quick 1888

Quick 1888 wil komend seizoen hoge ogen gaan gooien met het zaterdagteam. De Nijmeegse vijfdeklasser van trainer Angerlo Verweij had al enkele versterkingen gepresenteerd en kan komend seizoen ook beschikken over Stan de Kleijn en Ali Bangura. Het tweetal maakt de overstap van vierdeklasser Batavia, de zondagclub uit Batenburg stopt volgend seizoen met een eerste elftal.

Stan de Kleijn is een veelzijdige middenvelder met een goede trap. De Kleijn is bezig aan zijn eerste en laatste seizoen bij VV Batavia en voetbalde daarvoor bij SC Woezik. Doelman Ali Bangura zal komend seizoen op Sportpark De Dennen de concurrentiestrijd met Ali Sesay aangaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl