Home Arnhem Topscorer blijft bij Duno

Topscorer blijft bij Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Benjamin Maria speelt ook volgend seizoen bij eersteklasser Duno. De achtvoudig international van Aruba kende een ijzersterke tweede competitiehelft waarin hij twaalf doelpunten scoorde. Hierdoor werd de snelle aanvaller samen met Kane Keizer met dertien doelpunten clubtopscorer van de club uit Doorwerth. Duno wist zich als de nummer acht van de eerste klasse G relatief eenvoudig te handhaven.

Maria voetbalde in het verleden onder meer voor SV Venray, VVV Venlo, Achilles’29 en SV Straelen en maakte in de winterstop van 2023 de overstap naar Duno. Maria is ook opgeroepen voor de nationale ploeg van Aruba die begin juni interlands speelt tegen Curaçao en St. Lucia.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl