Home Achterhoek Sterkhouder Sportclub Groessen naar derdeklasser

Sterkhouder Sportclub Groessen naar derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Robin van Ussen heeft zondagmiddag tegen SC Doesburg zijn laatste wedstrijd voor vierdeklasser Sportclub Groessen gespeeld. De makkelijk scorende aanvaller vertrekt naar GSV’38, bij de derdeklasser in Giesbeek treft Van Ussen met trainer Herko Engelsman zijn schoonvader.

Robin van Ussen speelde jaren als vleugelaanvaller bij Sportclub Groessen, maar werd dit seizoen ook regelmatig als aanvallende middenvelder gebruikt. Van Ussen scoorde de laatste drie seizoenen respectievelijk negentien, veertien en twaalf doelpunten voor Sportclub Groessen. Van Ussen speelde verder onder meer bij SML en DCS.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl