Home Arnhem Feest in Lunteren, VVOP en De Valleivogels naar nacompetitie

Feest in Lunteren, VVOP en De Valleivogels naar nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de slotdag van de tweede klasse B heeft VV Lunteren zich rechtstreeks gehandhaafd dankzij een 2-1 overwinning op concurrent VVA Achterberg. Voor Lunteren waren Max Degenaar en Isha Hughan de doelpuntenmakers. De Valleivogels verloor thuis met 0-4 van Nieuw Utrecht en moet net als VVOP via de nacompetitie proberen niet te degraderen naar de derde klasse. De club uit Voorthuizen verloor de laatste competitiewedstrijd met 1-5 van FC De Bilt.

Op zaterdag 1 juni begint de nacompetitie onder meer met de volgende wedstrijden:
De Valleivogels- winnaar PVCV/ASC Nieuwland
SV Olympia’25- VVA Achterberg
VVIJ- VVOP

Valleivogels en VVOP kunnen elkaar in de halve finale op zaterdag 8 juni in een rechtstreeks duel treffen wanneer ze beide de eerste ronde winnen. In de finale is VVA Achterberg een mogelijke tegenstander.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |