Home Arnhem ONA’53 onverwacht kampioen na sensationele ontknoping

ONA’53 onverwacht kampioen na sensationele ontknoping

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

ONA’53 is totaal onverwacht op de slotdag van de competitie kampioen geworden van de derde klasse B. ONA’53 won zelf de topper en derby van buurman WAVV met 1-2 en profiteerde optimaal van de nederlaag van koploper VV Renswoude tegen hekkensluiter DEV Doorn (0-3). Doordat Renswoude voor de tweede achtereenvolgende week onverwacht verliest, promoveert ONA’53 als kampioen naar de tweede klasse B. Renswoude, WAVV en SC Hoevelaken hebben zich geplaatst voor de nacompetitie.

Halverwege stond ONA’53 al op een 0-2 voorsprong dankzij doelpunten van Rafael Boer en Fabian Mösle. Na een eigen goal van Miquel de Wilde werd het nog wel spannend in Wageningen, waar WAVV achteraf ook kampioen had kunnen worden met een zege. Na het corona-kampioenschap van 2020 kan ONA’53 deze titel zonder voorbehoud vieren en debuteert de formatie van trainer Martin Mol in de tweede klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl