Home Arnhem NSC Nijkerk degradeert, WSV en SC Woezik naar nacompetitie

NSC Nijkerk degradeert, WSV en SC Woezik naar nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

NSC Nijkerk is naar de tweede klasse gedegradeerd. De geelblauwe formatie uit Nijkerk verloor op de laatste speeldag met 2-0 van asv Dronten en eindigt daardoor op de voorlaatste plaats van de eerste klasse G. Vorige week degradeerde Voorwaarts Twello al naar de tweede klasse.

SC Woezik wist zich dankzij een 2-2 remise tegen Voorwaarts op de valreep te plaatsen voor de nacompetitie. Ook WSV kan opgelucht adem aanhalen: ondanks de 2-0 nederlaag en de vijfde achtereenvolgende verliespartij krijgt de Apeldoornse zondagclub in de nacompetitie een herkansing zich te handhaven. SC Bemmel moet ook in de nacompetitie proberen degradatie te ontlopen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl