Home Laatste Nieuws Middenvelder Voorwaarts Twello naar Vierde divisieclub

Middenvelder Voorwaarts Twello naar Vierde divisieclub

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Nick Linthorst speelt vandaag zijn laatste wedstrijd voor Voorwaarts Twello. De 28-jarige middenvelder vertrekt na dit seizoen in verband met een verhuizing van Sportpark De Laene en gaat in Malden bij Vierde divisieclub Juliana’31 spelen. Linthorst scoorde dit seizoen tweemaal voor Voorwaarts.

Linthorst kende met Voorwaarts een moeizaam seizoen, de zondagclub uit Twello won tot op heden slechts twee van de 23 competitiewedstrijden en is als hekkensluiter van de eerste klasse G naar de tweede klasse gedegradeerd. Zaterdag sluit Linthorst zijn periode in Twello af met een uitwedstrijd tegen SC Woezik.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl