Home Achterhoek Longa’30 moet degradatie via nacompetitie ontlopen

Longa’30 moet degradatie via nacompetitie ontlopen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Longa’30 moet zich via de nacompetitie in de Vierde divisie handhaven. De club uit Lichtenvoorde verloor op de laatste speeldag de thuiswedstrijd tegen VVOG Harderwijk met 1-2. Hierdoor eindigt het team van de vertrekkende trainer Dennis van Toor op de veertiende plaats in de Vierde divisie D en volgt de nacompetitie.

Vlak na rust kwam Longa’30 via Thom Berendsen op voorsprong na een grote fout in de opbouw van VVOG. De bezoekers uit Harderwijk kwamen echter al snel via Khalid Tadmine op gelijke hoogte. Een kwartier voor tijd scoorde Tadmine nogmaals voor VVOG dat ondanks de driepunter en de vierde plaats de nacompetitie mist.

Vierde divisie D:

Kampioen: Excelsior’31
Nacompetitie voor promotie: Scherpenzeel, Rohda, AZSV
Nacompetitie voor handhaving: VV Buitenpost, Longa’30
Degradatie: Be Quick 1887, Pelikaan S

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl