Home Achterhoek Koen Hillen niet naar MASV maar naar De Graafschap

Koen Hillen niet naar MASV maar naar De Graafschap

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Koen Hillen vertrekt na dit seizoen van VV Dieren niet naar MASV maar naar De Graafschap. De 19-jarige centrale verdediger uit Dieren gaat in Doetinchem in het onder 21-team spelen. Eerder deze week werd al bekend dat Dennis Hillen, het jongere broertje van Koen, ook de stap van VV Dieren naar De Graafschap maakt en in het onder 19-team van de Doetinchemse Eerste divisieclub gaat voetballen.

Koen Hillen speelde dit seizoen alle 25 competitiewedstrijden voor VV Dieren en hoopt vandaag met directe handhaving in de tweede klasse I afscheid te nemen van Sportpark Het Nieuwland. Om niet afhankelijk te zijn van het resultaat van concurrent BWO moet VV Dieren in Hengelo van het laaggeklasseerde Tubantia winnen.

De beslissing van Koen Hillen om naar De Graafschap te vertrekken is een tegenvaller voor MASV. De Arnhemse Vierde divisieclub kreeg eerder deze week ook een afmelding van Gianluca van der Wulp. De snelle aanvaller heeft ervoor gekozen om bij VV Dieren te blijven. Voor hem heeft MASV in de persoon van Dani Theunissen (UDI’19) al snel een vervanger gevonden.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |