Home Achterhoek ESA en De Paasberg naar nacompetitie

ESA en De Paasberg naar nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

ESA heeft dankzij een 2-0 overwinning op AVW’66 de tweede periodetitel van de derde klasse A gepakt. De Arnhemse formatie van trainer Marco Bosch kende een hele zware eerste seizoenshelft en een fantastische periode na de winterstop. Dankzij de doelpunten van Megarvio Bakboord en Honorio Bambi in de helft versloeg ESA buurman AVW’66 met 2-0 en speelt het net als vorig seizoen in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse.

De Paasberg won thuis met 3-0 van Sprotclub Brummen en heeft zich als de nummer drie van de eindstand ook geplaatst voor de nacompetitie. Een knappe prestatie van de ploeg van trainer John Raaijmann in het debuutseizoen in de derde klasse.

Derde klasse A
Kampioen: JVC Cuijk
Nacompetitie voor promotie: Be Quick Z, De Paasberg, ESA
Nacompetitie voor handhaving: Sportclub Brummen, Kolping-Dynamo, ZZC’20
Degradatie: De Treffers, OVC’85

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl