Home Achterhoek Zondag ontknoping degradatiestrijd 4e klasse C

Zondag ontknoping degradatiestrijd 4e klasse C

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

VV Gendringen is de kampioen van de vierde klasse C , Sprinkhanen degradeert. Van het kwartet GWVV, SC Rijnland, SV Kilder en Ulftse Boys komen twee clubs in de nacompetitie terecht.

Stand onderin 4e klasse C:
9. GWVV 23.27 (-24)
10. SC Rijnland 23.24 (-5)
11. SV Kilder 23.24 (-8)
12. Ulftse Boys 23.24 (-16)
13. Sprinkhanen 23.17
(11 en 12 naar nacompetitie)

Programma zondag 26 mei:
GWVV- Sprinkhanen
HC’03- Ulftse Boys
SV Kilder- FC Dinxperlo
SC Rijnland- VV Gendringen

GWVV heeft aan een punt voldoende om zich veilig te spelen en ontvangt in Varsselder hekkensluiter Sprinkhanen en heeft duidelijk de beste papieren om de nacompetitie te ontlopen. Op basis van het doelsaldo heeft SC Rijnland zeer waarschijnlijk aan een overwinning voldoende, met VV Gendringen komt echter de zwaarst denkbare tegenstander op bezoek op Sportpark De ‘s-Gravenwaard. SV Kilder moet hopen op puntenverlies van SC Rijnland en zelf een beter resultaat halen op het eigen Sportpark De Tol tegen FC Dinxperlo. De fusieclub uit Dinxperlo staat derde en heeft zich al geplaatst voor de nacompetitie, in Dinxperlo won Kilder verrassend met 1-2. Ulftse Boys moet op bezoek in Drempt bij HC’03, de nummer vijf van de ranglijst die moet winnen om kans te houden op de nacompetitie. Een pittige opgave voor de formatie uit Ulft die vanwege het slechte doelsaldo dus bovendien afhankelijk is van de resultaten van de andere ploegen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |