Home Laatste Nieuws Twee nieuwe spelers voor SC Woezik

Twee nieuwe spelers voor SC Woezik

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het zondagteam van SC Woezik heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Job de Roos van FC Kunde en Thijs Sewalt van vv Niftrik. Bij de de eersteklasser uit Wijchen waait een frisse wind en speelt volgend seizoen grotendeels een nieuwe selectie. Zaterdag wordt duidelijk of SC Woezik de nacompetitie haalt of naar de tweede klasse degradeert.

Job de Roos is bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij de Nijmeegse vierdeklasser FC Kunde. Daarvoor voetbalde de middenvelder uit Wijchen bij derdeklasser BMC uit Berlicum. Van vijfdeklasser vv Niftrik maar Thijs Sewalt de overstap naar SC Woezik. De centrale verdediger woont ook in Wijchen en heeft ook een verleden bij UHC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl